Ja on nyt avattukin. Ystäväni oli tehnyt tuon kivan sammakkopaketin sisälle kolme pientä Nalle Puh paperiin käärittyä pakettia. Hurjaa, jouluko tuli jo? Kortissa on orava ja suloinen toukka. Paketteja on toki pakko tunnustella läpi ja miettiä mitä niissä voisi olla.

Pitkän pötkylä paketti ei anna mitään vinkkiä. Pitää avata. :) Oi, sininenäistä nallea, Tatty Teddya kumi ja kynä ja ilmeisesti kirjanmerkki, sydän ja pallo päissä, rautalankaa välissä. Ihan uusi tuttavuus, kivan oloinen. Ei kuitenkaan niin kiva, että ehkä saan tämän pitää itselläni, toukka on jo kadonnut lastenhuoneen syövereihin, vaikka takaisin sen otan kunhan vain löydän. Ehjä se on, sen tiedän, nukkuu varmaan nukenrattaissa tms. :)

Pienempi paketti voisi sisältää karkkia tai helmiä. Veikkaan jälkimmäistä. Haa, olin väärässä. Sisällä oli "karkkia", sellaista mitä olen aikonut maistaa jo hetken mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa pussia. Ja suloisia kissatarroja. Eilen juuri itkinkin vanhan kissani perään, siitä on kohta kaksi vuotta kun jouduimme sen lopettamaan, oli jo niin vanha ja suolisto ei enää toiminut. Pennun voisi ehkä ottaa, mutta nämä tarrat ovat kivempia.

Iso paketti, hmm, kirja tai kaksi? Hmm. Mietelmä kirja nimeltä "Pikku ystävätär" ja Puh muistikirja. Muistikirja tulee erittäin tarpeeseen, edellinen on melkein täynnä. Ja mietelmät ovat osin hauskoja, osin just niin totta kuin olla ja voi, vaikka kirja onkin näköispainos vuodelta 1948. Juu, en sitä vielä lukenut, kunhan harpoin sieltä täältä jotain. Kärsimätön kun olen.

Ja nyt pelastamaan lapset kylvystä tai ovat kohta rusinoita... Laitan kuvat tähän myöhemmin.