Olen tätä uutta systeemiä jo pari kertaa käynyt tutkimassa ja nyt vasta uskaltauduin kirjoittamaan jotain, tai ainakin yrittämään. Katsotaan miten käy :) Ensin sai taistella hetken että pääsi tänne hallintasivuille. Sekin osoite oli toki muuttunut. Taidan alkaa olemaan liian vanha koira oppimaan uutta kertarysäyksellä. =D

Uusi vuosi toi myös päätöksen yrityksen suhteen, jos en nyt parin kuukauden sisällä löydä jatkajaa, vedän yritykseni kasaan ja lopetan kokonaan. Harmi sinänsä kun tällä alueella on niin paljon asiakkaita, mutta oma aikani ja energiani ei vain riitä. Tuntuu epäreilulta asiakkaita kohtaan kun palvelu on nyt näin huonoa, puotini on auki kerran viikossa säännöllisesti ja lisäksi toki sovitusti, mutta ei se mielestäni riitä.

Karppauksessa painoni on nyt tainnut vähän jumiutua, painoni on nyt tippunut 7 kiloa kaikenkaikkiaan ja vartalo on myös kutistunut sen verran että esim. rintaliivit pyörivät päällä. Piti oikein hakea kaupasta uusia joissa on pienempi rinnanympärys. Hassua, en muista koska olisin käyttänyt tuota kokoa viimeksi. Tänä viikonloppuna pidän hiilarivapaan viikonlopun eli syön suht normaalisti ja sitten taas jatkan. Jospa uusi ketoosi auttaisi painoa taas tippumaan. Ja uimaankin menemme tänään. Mies ei sinne suostu lähtemään joten vähän on hankalaa kahden suht pienen lapsen kanssa lähteä kolmisteen. Pitää siis ajaa Järvenpäähän ja turvautua mumman apuun. Onneksi ei ole pidempi matka :) Odotan innolla että pääsen vesijuoksemaan. Liikunta ja vähänhiilarinen ruokavalio voisi toimia yhdessä paremmin. Pitäisi ehkä nipistää jostain aikaa ja käydä uimassa arkena ennen kuin hakee lapset tarhasta.

Kirjoja olen ahminut, minuun on oikein iskenyt lukuvimma. Kiukuttaa jos ei ole kirjaa mitä lukea. Pitäisi varmaan käydä kollaamassa myös kirjaston valikoima, olisiko sinne tullut jotain uutta. Viimeisimmät kirjat jotka luin olivat Cahy Kellyn "Rakkautta rivien välissä". Hyvä kirja, mutta ehkä vähän liikaa Täydellisiä Naisia tuossa kirjassa. Tiedäthän sen nelosen tv-sarjan. Jokaisella perheellä oma salaisuus ja niin etiäpäin. Mutta, ei kuitenkaan ihan samanlaista. Todella mielenkiintoinen juoni ja pakko oli lukea kannesta kanteen yön pikkutunneille asti. Suosittelen kaikille jotka tykkäävät myös täydellisistä naisista.

Toinen kirja oli Elaine Kagan "Tatuoitu rakkaus". Juu, minä tykkään romantiikasta, mutta ei sitä siirappia pakko ole joka sivun välistä valua. Tämä oli kaunis, romanttinen kirja jonka kanssa sai nauraa ja itkeä. Ehkä myös oma äitiys vaikutti lukemiseen, sillä kirjassa nuori tyttö joutuu antamaan lapsensa adoptoitavaksi omien vanhempien painostuksen ja kieroilun takia. Kirja kuljettaa tämän tytön elämän läpi, adoptoitavaksi annetun lapsen elämän läpi ja myös isän elämä tulee mukaan. "Tatuoitu rakkaus" on Kaganin ensimmäinen kirja ja meinaan kurkata olisiko kirjastossa lisää :) Tämä lähtee tänään oman äitini luettavaksi. Ja tiistaina kun esikoinen on kuoron harjoituksissa, minä meinaan etsiä kirjastosta lisää kirjoja kuopuksen kanssa. Viimeksi ei päästy lastenosastoa pidemmälle joten sieltä tarttui mukaan Merja Jalon uusin, mutta kun ne lukee tunnissa loppuun... :)

Iloista viikonloppua! Vaikkakaan ei lumista, ainakaan täällä :(