Olipa kiva yllätys tulla kotiin viikon messumatkalta ja löytää kotoa paketti odottamasta. :) Valitettavasti loppuviikko on töissä ollut yhtä hullunmyllyä ja iltaisin en ole konetta jaksanut edes avata. Siitä johtuen kuva pääsee vasta nyt esille.

Aivan ihana kassi ja heijastin, kaunis kortti, pieni kirja ja suklaata. :) Kirja vaikuttaa siltä, että sitä luetaan lasten kanssa yhdessä. Kivoja loruja näin äkkiä kurkattuna. Suklaa pitää taas piilottaa ettei mene parempiin suihin, ehkä vien sen töihin. Siellä se säilyy jonkin aikaa. :) Olen kangaskassien totaalinen suurkuluttaja, inhoan muovikasseja ja välillä olo tuntuu ihan kassialmalta kun on noita kangaskasseja muutama kourassa yhtä aikaa. =) Mutta jokaiselle on oma paikkansa ja tarpeensa. Sitä paitsi tästä tuli nyt minun oma kirjastokassi. =) =) Heijastin heiluukin jo käsilaukussani, on sen verran pimeää jo, että pääsi heti käyttöön.

Kiitos lähettäjälle kuka sitten oletkin :) Sekin selviääkin sitten joulukuussa. ;) Vähän samoilla linjoilla olen itsekin liikkumassa omien pakettieni kanssa, hauska yhteensattuma. En paljasta enempiä koska en ole itse vielä valmis, ettei oma salaiseni vahingossa keksi kuka hänelle paketteja lähettelee ;)