mukana vain pienen pieni turvotus ja ähky =D Jouluruokia on siis syöty vinot pinot, herkkuja ei kovin paljon, mutta jostain kumman syystä maha oli koko ajan täynnä. Sain nukkua mielinmäärin, kiitos siitä, se tuli tarpeeseen. :) Sain luettua yhden kirjankin, mikä on harvinaista kun yleensä ahmin maalla kaiken mitä käsiini olen saanut. Sain kirjakahvilan vaihdossa Lankakaupan tyttö nimisen kirjan, hassu sattuma, sillä lähetin saman kirjan myös omalle salaiselleni :) Edellisessä vaihdossa lähetin itse tuon kirjasarjan ensimmäisen osan. Itse en sitä ollut lukenut, enkä tätä jatko-osaakaan. Jatko-osa on nyt luettu ja pitää varmasti mennä metsästämään ensimmäinen osa, että saa itsensä paikattua alkupään tapahtumilla. :)

Tänne etelään on satanut taas eilen lisää lunta, uskomatonta mutta totta, maalla (Hartolassa) ei ollut lunta kuin nimeksi ja täällä sitä on varmasti metrin verran. Nyt saisi riittää, meidän heppa muuten astelee aitauksen yli tuosta noin vain kun pohja nousee ja nousee... Tolpat voisivat toki kasvaa samassa suhteessa kuin lunta tulee lisää =D Vaan eivät ne kasva vaikka puuta ovatkin. Eivät ole sitä vielä oppineet, ovat vasta ensimmäisen vuoden tolppia. Ehkä ensi talvena jo osaavat?

Onkos kirjakaupoissa SUURI alennusmyynti menossa? Pitäisikö sinne mennä kurkistelemaan. Mies tosin saa hermoromahduksen minun kirjojen kanssa, ne eivät mahdu minnekään ja hänen mielestään jokaista kivaa kirjaa ei tarvitse ostaakaan. No, enhän minä ostakaan kaikkia, mutta ei sitä aina jaksa odottaa milloin ne saapuvat kirjastoon, siihen menee välillä ihan liian kauan aikaa. Pitäisi etsiä jostain kirjapiiri jossa voisi vaihdella kirjoja, mutta koska kirjani ovat aikastalailla samaa tasoa (hömpänpömppää) niin ei taida kovasti olla halukkaita vaihtelemaan. Tai mitähän sieltä saisi takaisin kun yritän lukea kaiken mahdollisen :)

Jos keksit ehdottaa omaa lempparikirjailijaasi niin otan mielelläni vastaan nimiä? Ehkä vaikka löytyisi jotain mitä en ole vielä lukenut.

Lumistakin lumisempaa vuoden viimeistä viikkoa kaikille! (jos tätä joku seurailee ;)