Ihana ystävänpäivän vaihto saapui minulle noin viikko sitten postitse. Odotin kiltisti lauantaihin jotta sain luvan avata oikeana päivänä. Laatikon sisältä paljastui vaaleanpunaista sanomalehteä (vitsi, ikuisuus kun olen näitä nähnyt) ja kauniita ruusupaperisia paketteja, MONTA!!

 

Yhdestä pystyi arvaamaan että sisällä on joku kiva kuppi, niitä on vähän hankala saada katoamaan muun muotoiseksi ;) Muita sai vain arvailla. Siitä vain sitten availemaan!

Johan oli kivoja ylläreitä! Kauniita taustapapereita askarteluun, tuli kipinä tehdä mm. kirjanmerkkejä :), suklaata (tämän piilotan mieheltäni ja lapsilta, valkosuklaa mansikalla nam ja maiskis ihanaa!), teetä (kuola valuen odotan kunhan saan ensimmäisen kerran nauttia, siis rauhassa eikä niin että puoli kuppia on jääkylmää kun sitä ei kerkiä nauttia kuumana, ehkä jo huomenna) ja toki kuppi mistä nauttia teetä. Kaunis on sekin :)

Sekä kolme kirjaa, wau... Sushi on ollut jo jonkun aikaa, varmaan pari vuotta sellaine "juttu" mitä olen halunnut kokeilla ja nyt kun olen tuota kirjaa selaillut niin nyt on pakko kokeilla. :) Sushi kirjan kansi on kiiltävä joten se on vähän hankala kuvattava.

Ja sitten nuo kaksi tuikituntematonta kirjaa, joiden takakannet lupaavat nautinnollisia lukuhetkiä. Vitsi kuinka jänniä nämä yllärikirjat ovat olleet. Miten voi oikeasti saada ventovierailta ihmisiltä (paitsi Satu) just sellasia kirjoja joista tykkää. Yhtään ei ole ollut sellaista että tekisi mieli heittää parin sivun päästä lähintä koivua kirjalla vaan ne on ollut pakko lukea alusta loppuun samantien. Nämä tuntuvat kuuluvan tähän samaan kategoriaan. Kiitos ystävälleni, Marjukalle! Ja mikä hauskaa, kortissa on laitettu hymynaamat nikkini ympärille, niin että ensin luin siitä "Millie" ja se on ollut vielä yksi väännös Millistä :) Ajattelin että mistäs tuonkin on arvannut :) Kunnes lukihäiriö väisti ja ymmärsin nuo hymynaamat. Kiitos tuhannesti sinulle ja kiitos myös varmasti kirjojen lukemisen jälkeen. :) Laitan sushia tulemaan kun saan valmista =D