Niinpä niin, selvisin joulusta mutta en sen jälkeisestä ajasta... Herra Virus tuli meille kylään. Ei vaan ymmärtänyt lähteä pois vaan jäi oikein asumaan. Kolmeksi viikoksi. Ettäs kehtasi. Nosti kuumeen ensin Minnalla viikoksi 39-40 ja sen jälkeen oli vuorossa minä ja Teemu. Inhottava vieras. Yleensä vieraat ovat tervetulleita, mutta Herra Viruksen ei tarvitsisi tulla enää tänä vuonna meillä käymään, saatikka oikein asumaan. Mutta jotain hauskaakin tästä seurasi, ehkä nämä ovat niitä totuus tulee lasten suusta osiota? Teemu 5v5kk sanoin tänään näin: "Kuuma vesi saa bakteerit hikoilemaan. Saippua kiinnittää ne ja vie pois." Nih, siitäs saatte bakteerit, ensin kiinnitetään teidän saippuaan ja sitten hikoilutetaan kuuman veden alla. Hah. =)

Ja vielä kerra, hurjasti kiitosta omalle syksyn salaiselle kirjaystävälleni Roosalle joka lähetti ihania paketteja minulle pitkin pimeää syksyä. :) Vieläkin saa nauttia kirjojen seurasta :)

Kevät keikkuen tulevi, toivottavasti pian. Vaikka huomenna ensin tuleekin lisää sitä lunta. Ihan kuin olisi jo loppunut kesken... Aurinkoa ja iloa kaikille!