Uskomatonta miten aika rientää! Hengissä ollaan, mutta kevät on ollut kiireinen ja mikä järkyttävintä, minulta vietiin tietokone. Juu'u, näin kävi. Myin yritykseni eteenpäin maaliskuun puolessa välissä ja sekään ei ollut ihan pikku juttu vaan siihen kului aikaa jonkin verran ja piti selvittää jos mitäkin asiaa. Tietokoneeni on huoneessa jossa kauppani oli. Iltaisin lasten mentyä nukkumaan hoidin aina asiakkaat ja sen jälkeen ehti roikkua vielä netissä jos mitä tekemässä :) Tiedäthän sen, aika kuluu vaikka mitään ei mukamas tekisikään :) Nyt on esikoinen vallannut huoneen. Meni viikko kun järjestelimme kaupan hyllyt uuteen käyttöön, maalasimme puotini seinät vaaleanpunaiseksi, hajoitimme lasten kerrossängyn (Unipuun) pikkuparveksi ja normaaliksi sängyksi ja sitten vielä yllätin esikoisen vaaleanpunaisilla verhoilla joissa lentelee keijuja glitterihileitä siivissä. Voi riemua kun hän näki oman huoneensa. Minä kun olin julistanut että vaaleanpunaisia seiniä ei tule. No, ei niitä nytkään ole kuin kaksi, mutta onhan sitä siinäkin.

Koska asuntomme on kuitenkin pienehkö, ei koneeni mahdu mihinkään ja koulussa Minna tulee varmasti tarvitsemaan konetta joten päätimme jättää sen hänen huoneeseen yhteiskäyttöömme. Eli, summasummarumbrum, koneaikaani on arkisin 16.30-17.30 välillä kun samalla teen iltaruuan ja toki viikonloppuisin. Viikonloppuisin vain ei kumma kyllä ole oikein ehtinyt kotona sisällä olemaan. Onhan sitä pitänyt ulkonakin möyriä ja saada puutarhaan jotain tolkkua. Tai ei tuo mikään puutarha ole, ihan vain pieni vihreä pläntti, mutta olemme onnellisia siitäkin. Ehkä sitten joskus meillä on oikea puutarha, mutta siihen asti työnnän sormeni tuolla multaan ja yritän leikkiä puutarhuria. :)

Pitääkin napata kuva tästä huoneesta ja puutarhan kuvatuksesta. Siihen pitäisi vielä jotain keksiä kun en malttamattomana jaksa odottaa kaikkien kasvien kasvamista vaan haluaisin nähdä tulosta nyt heti, mieluiten siis eilen.

Nyt pitää mennä saunaan, pieni hetki aikaa varastettu tämän kirjoittamiseen, pitää pyrkiä varkaisiin useamminkin. :) Aurinkoista kesää kaikille, nauttikaa vihreydestä :)